Selecteer een pagina

Technisch Consultant

Zelfstandig en Klantvriendelijk

Ben jij onze nieuwe Protimer? Zijn professionalisme, innovatie, klantgerichtheid, ambitie en betrouwbaarheid jouw kernwaarden? Zo ja, dan ben jij binnenkort misschien onze nieuwe collega!

Bedrijfsprofiel

Protime is een financieel gezonde en sterk groeiende internationale ICT aanbieder van HRM-oplossingen voor Tijdregistratie, Personeelsplanning en Toegangscontrole. Werken voor Protime betekent werken voor een dynamisch bedrijf. Protime werkt graag met medewerkers die vooruit willen. Motivatie, ambitie, bekwaamheid en creativiteit zijn de dingen die tellen voor deze organisatie. Protime staat al jaren in de top van beste werkgevers in Europa en in Nederland binnen het MKB.

Bedrijfscultuur

Protime verwacht van iedere medewerker bepaalde kernwaarden. Elke medewerker bij Protime is betrouwbaar, ambitieus, klantgericht en innovatief. De sfeer is informeel en medewerkers werken graag en over het algemeen vele jaren bij Protime. De organisatie is gevestigd in meerdere landen. In Nederland in Waddinxveen in het voormalige gemeentehuis. Een prachtig pand en heerlijke werkomgeving!

Jobomschrijving

Protime is een succesvolle internationale ICT-aanbieder van HRM-oplossingen voor Tijdregistratie, Toegangscontrole, Personeelsplanning en Online samenwerken. Dit alles onder de noemer Workforce Management. Protime is ook al 5 jaar op rij een Great Place to Work.

De organisatie is gevestigd in meerdere landen. De Nederlandse vestiging is gevestigd in Waddinxveen in het voormalige gemeentehuis. Een prachtig pand en heerlijke werkomgeving!
De afdeling Consultancy bestaat momenteel uit 20 personen. Wij zijn op zoek naar nummer 21, in dit geval een  Technisch Consultant.
De werkzaamheden van een Technisch Consultant zijn zeer afwisselend. Je werkt met en voor vele gerenommeerde (internationale) klanten. De technische projecten zijn in het algemeen bondig, hebben geen langdurig karakter en zijn veelal onderdeel van onze lopende implementatieprojecten.
De Technisch Consultant is verantwoordelijk voor het leveren van technisch advies rond onze hardware (tijd- en/of toegangscontrole apparatuur), het installeren en in bedrijf stellen van de hardware, het testen en documenteren van de opgeleverde configuratie, het on-site uitvoeren van service interventies en het op regelmatige basis meedraaien in ons Support Team (2e/3e lijn).

Je kunt snel een goede relatie opbouwen en je bent in staat om de huidige en gewenste situatie effectief te analyseren en vervolgens te vertalen naar werkende oplossingen. Flexibiliteit, communicatieve vaardigheden, kwaliteitsbewustzijn en servicegericht zijn echt een must om deze rol succesvol uit te kunnen voeren!
Je levert een actieve, constructieve en creatieve bijdrage aan het succes van de projecten.

Profiel

  • Een afgeronde (MBO-4) MTS Elektronica/Elektrotechniek opleiding en interesse in mechanica.
  • In bezit van een veiligheidscertificaat VCA en rijbewijs B.
  • Een diploma monteur beveiliging (MBV) of bereid deze te halen
  • In staat zijn om tekeningen en schema’s te lezen
  • Kennis van CCTV-, toegangscontrole is een pré
  • Technisch onderlegd en aantoonbare affiniteit met IT (dit mag ook hobbymatig)
  • Je deelt de waarden van Protime
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift en je hebt kennis van de Engelse taal
  • Actieve teamspeler die zeer resultaatgericht werkt, maar daarnaast kun je ook zelfstandig werken en neem je graag initiatief
  • Sterke analytische en communicatieve vaardigheden

 

Aanbod

Werken bij Protime betekent een marktconform salaris, prima secundaire arbeidsvoorwaarden en een goede bonusregeling. Daarnaast bieden zij een dynamische werkomgeving met volop ruimte voor persoonlijke ontplooiing en zijn er doorgroeimogelijkheden binnen Nederland maar ook daarbuiten.

Solliciteren

Is dit de door jouw gewenste droombaan Wil jij werken voor een van de leukste bedrijven van Nederland? Mail dan je cv met motivatie naar Marjelle Vink van Optimum Recruitment via m.vink@optimumrecruitment.nl. Voor meer informatie mag je ook altijd even bellen naar 06-15156660.

Optimum

Optimum Recruitment is een werving- en selectiebureau in Lisse dat professioneel, enthousiast en gedreven op zoek gaat naar nieuw talent voor ieder bedrijf.

Gespecialiseerd in het volledige werving- en selectietraject. Optimum Recruitment biedt ook Recruitment op Maat: tijdelijke recruitment diensten die voor iedere ondernemer toegankelijk zijn.

.

CONTACT

Optimum Recruitment

Postadres:
Wagendwarsstraat 6
2161 ZJ  LISSE

Telefoon: 06 -15156660
email: marjelle@optimumrecruitment.nl

Vind mij ook op: