Selecteer een pagina

Ervaren Functioneel Consultant-Waddinxveen/Landelijk

Met goed ontwikkelde projectmanagement vaardigheden

Ben jij onze nieuwe Protimer? Zijn professionalisme, innovatie, klantgerichtheid, ambitie en betrouwbaarheid jouw kernwaarden? Zo ja, dan ben jij binnenkort misschien onze nieuwe collega!

Bedrijfsprofiel

Protime is een financieel gezonde en sterk groeiende internationale ICT aanbieder van HRM-oplossingen voor Tijdregistratie, Personeelsplanning en Toegangscontrole. Werken voor Protime betekent werken voor een dynamisch bedrijf. Protime werkt graag met medewerkers die vooruit willen. Motivatie, ambitie, bekwaamheid en creativiteit zijn de dingen die tellen voor deze organisatie. Protime staat al jaren in de top van beste werkgevers in Europa en in Nederland binnen het MKB.

Bedrijfscultuur

Protime verwacht van iedere medewerker bepaalde kernwaarden. Elke medewerker bij Protime is betrouwbaar, ambitieus, klantgericht en innovatief. De sfeer is informeel en medewerkers werken graag en over het algemeen vele jaren bij Protime. De organisatie is gevestigd in meerdere landen. In Nederland in Waddinxveen in het voormalige gemeentehuis. Een prachtig pand en heerlijke werkomgeving!

Jobomschrijving

De afdeling Consultancy bestaat momenteel uit 21 personen. Optimum Recruitment is exclusief op zoek naar nummer 22, in dit geval een ervaren Functioneel Consultant. De werkzaamheden van een Consultant zijn zeer afwisselend. Je werkt met en voor vele gerenommeerde (internationale) klanten. Projecten zijn bondig en niet langdurig. Hierbij kun je denken aan een gemiddelde doorlooptijd van drie tot zes maanden, waarbij je zes tot vijfentwintig dagen direct bij de klant doorbrengt. Jij bent in deze functie als Leading Consultant verantwoordelijk voor de initiatie, opzet, planning, beheersing en afsluiting van de implementatieprojecten. Daarnaast voer je in de rol van Leading Consultant ook zelfstandig de projectactiviteiten op functioneel gebied uit, zoals het verzorgen van klant specifieke (pre-sales) demo’s, het uitvoeren van (pre-sales) analyses, het opzetten van procedures, het trainen van de eindgebruikers en het verlenen van ondersteuning bij de inrichting van de systemen. In de grotere en vaak langdurige projecten zal de nadruk meer kunnen komen te liggen op het uitvoeren van Projectmanagement en minder op het uitvoerende consultancy vlak. De projectactiviteiten zijn erop gericht om de vooraf gestelde projectdoelstellingen binnen de gestelde tijd, kosten en kwaliteit uit te voeren. Je bent aanspreekpunt voor de klanten van Protime gedurende het project en eindverantwoordelijk voor het projectresultaat. In deze rol stuur je ook collega consultants aan. Je kunt snel een goede relatie opbouwen en je bent in staat om de huidige en gewenste situatie effectief te analyseren en vervolgens te vertalen naar onze oplossingen met een passende projectaanpak. Flexibiliteit, stevig in je schoenen staan en snel kunnen schakelen is echt een must om deze rol succesvol uit te kunnen voeren! Voor de niet standaard wensen schakel je soepel met onze ontwikkelingsafdeling en interface consultants. Bij jou staat kwaliteit, service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. Je levert een actieve, constructieve en creatieve bijdrage aan het succes van de projecten.

Profiel

  • HBO/WO werk- en denkniveau
  • Minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie bij voorkeur opgedaan bij een HR of Financieel Software bedrijf. Ervaring binnen een software organisatie is ook een optie
  • Je hebt ervaring met software implementaties
  • Je bent een uitvoerende consultant maar hebt de nodige vaardigheden op het gebied van projectmanagement
  • Ervaring met pre-sales consultancy is een pré, kennis van Prince II of een andere methodiek gewenst
  • Kennis van CAO’s, arbeidsreglementen en HR gerelateerde processen/producten is een pré
  • Je bent commercieel, communicatief vaardig en hebt goede organisatorische vaardigheden
  • Netwerken, consultative selling, resultaatgericht, besluitvaardig, assertief, stressbestendig, overtuigend teamspeler, zelfstandig en gevoel voor kwaliteit zijn kenmerken waar jij jezelf in herkent.
  • Je deelt de waarden van Protime
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift en je hebt een goede kennis van de Engelse taal.

Aanbod

Protime biedt een fulltime en uitdagende rol binnen een kwaliteitsbewuste en snelgroeiende (internationale) omgeving. Er is veel ruimte voor eigen initiatief. Je krijgt de mogelijkheid om te werken met hun eigen oplossingen die hun toegevoegde waarde hebben bewezen in een markt en veel impact hebben binnen organisaties. Je krijgt de mogelijkheid om een zichtbare bijdrage te leveren aan de ambitieuze groeidoelstellingen bij een solide bedrijf. Je komt te werken in een jong en enthousiast team dat graag een stapje extra zet. Daarnaast biedt Protime uitstekende arbeidsvoorwaarden en zijn er genoeg groeimogelijkheden. Kortom een “Great Place to Work”!

Solliciteren

Is dit de door jouw gewenste droombaan Wil jij werken voor een van de leukste bedrijven van Nederland? Mail dan je cv met motivatie naar Marjelle Vink van Optimum Recruitment via m.vink@optimumrecruitment.nl. Voor meer informatie mag je ook altijd even bellen naar 06-15156660.

Optimum

Optimum Recruitment is een werving- en selectiebureau in Lisse dat professioneel, enthousiast en gedreven op zoek gaat naar nieuw talent voor ieder bedrijf.

Gespecialiseerd in het volledige werving- en selectietraject. Optimum Recruitment biedt ook Recruitment op Maat: tijdelijke recruitment diensten die voor iedere ondernemer toegankelijk zijn.

.

CONTACT

Optimum Recruitment

Postadres:
Wagendwarsstraat 6
2161 ZJ  LISSE

Telefoon: 06 -15156660
email: marjelle@optimumrecruitment.nl

Vind mij ook op: