Selecteer een pagina

(Inhouse) Recruiter voor Communicatie- bedrijf in Amsterdam (32-40 uur per week)

Intercedent(e) die geen acquisitie wil doen maar wel graag het hele proces wil begeleiden

Wie is mijn opdrachtgever?

Mijn opdrachtgever gelooft dat je met goede content iedereen een waardevolle online gebruikerservaring kunt geven. En dat doen ze dan ook al meer dan 15 jaar voor de mooiste A-merken van Nederland. Ze adviseren, creëren en realiseren en staan hun opdrachtgevers bij met online content. Ze maken bijvoorbeeld content strategieën, UX en conversational copy, ze nemen CSM-werkzaamheden over van hun klanten en ze verzorgen regelmatig grote content migraties. Het recruitmentteam werft hiervoor de juiste experts.

Wat ga je doen?

Als Recruitment Consultant werf je online communicatieprofessionals. Dat kan gaan om vaste functies, maar ook detachering of zzp-opdrachten. Je werkt in een hecht, divers team van ervaren recruitment consultants. Je krijgt veel vrijheid om je eigen rol in te vullen en te groeien. Jij bent de verbindende schakel tussen de online experts en opdrachtgevers. Samen met het team werk je aan oplossingen voor de vele A-merken die hun inzetten.

Jij bedenkt innovatieve wervingsacties, bent altijd op zoek naar de beste beschikbare online talenten, denkt mee over efficiënte werkprocessen en je draagt zorg voor een correcte administratieve afhandeling. Zo ben jij direct een belangrijke schakel in ons team.

Ben jij een ondernemende recruiter met een innovatieve kijk op digital? Vind je nieuwe acquisitie vervelend maar vind je het recruitment vak wel een uitdaging? Dan is dit wellicht een mooie volgende stap.

 

Wie ben jij?

Jij blinkt uit in enthousiasme, daadkracht en vasthoudendheid. Met jouw flair win je met gemak het vertrouwen van de opdrachtgevers en onze kandidaten. Je laat geen kans voorbij gaan, je hebt je prioriteiten goed op orde en je kan snel schakelen. De recruitment voor mijn opdrachtgever zie jij als een onderneming die jij helpt groeien met je creativiteit, neus voor innovatie en organisatietalent.

Verder heb je:

  • minimaal HBO werk- en denkniveau
  • minimaal 1 jaar ervaring binnen de werving en selectie, uitzend- of detacheringsbranche
  • kennis en ervaring met het gebruik van social media
  • Gevoel voor online

Wat kan je verwachten?

Werken bij mijn opdrachtgever levert je meer op dan alleen een uitstekend pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Je werkt samen in een ambitieuze, informele omgeving, waar je veel vrijheid en verantwoordelijkheid hebt om je eigen rol in te vullen.

Je komt samen te werken met een team van content managers, content producers, copywriters en consultants. Ieder heeft zijn eigen expertise. Wat ze met elkaar gemeen hebben? Ze gaan allemaal voor de beste online gebruikerservaring. Daarom komen ze regelmatig met elkaar samen om kennis met elkaar te delen. Vaak doen ze dat onder het genot van een borrel.

 

Verder kun je als Recruitment Consultant rekenen op:

Een laptop, een telefoonvergoeding, een uitstekende pensioenregeling, reiskostenvergoeding, volop doorgroeimogelijkheden, vakinhoudelijke verdieping en specialisatie in Digital, netwerk van innovatieve klanten en freelancers

Solliciteren

Ben jij die enthousiaste, vasthoudende recruiter met flair? En heb jij een innovatieve kijk op online recruitment? Bel me dan via 06-15156660 of mail je cv met motivatie naar Marjelle@optimumrecruitment.nl

Optimum

Optimum Recruitment is een werving- en selectiebureau in Lisse dat professioneel, enthousiast en gedreven op zoek gaat naar nieuw talent voor ieder bedrijf.

Gespecialiseerd in het volledige werving- en selectietraject. Optimum Recruitment biedt ook Recruitment op Maat: tijdelijke recruitment diensten die voor iedere ondernemer toegankelijk zijn.

.

CONTACT

Optimum Recruitment

Postadres:
Wagendwarsstraat 6
2161 ZJ  LISSE

Telefoon: 06 -15156660
email: marjelle@optimumrecruitment.nl

Vind mij ook op: