Selecteer een pagina

Sales Consultant-Waddinxveen/landelijk

Een ondernemersgeest die gaat voor kwaliteit!

Ben jij onze nieuwe Protimer? Zijn professionalisme, innovatie, klantgerichtheid, ambitie en betrouwbaarheid jouw kernwaarden? Zo ja, dan ben jij binnenkort misschien onze nieuwe collega!

Bedrijfsprofiel

Protime is een financieel gezonde en sterk groeiende internationale ICT aanbieder van HRM-oplossingen voor Tijdregistratie, Personeelsplanning en Toegangscontrole. Werken voor Protime betekent werken voor een dynamisch bedrijf. Protime werkt graag met medewerkers die vooruit willen. Motivatie, ambitie, bekwaamheid en creativiteit zijn de dingen die tellen voor deze organisatie. Protime staat al jaren in de top van beste werkgevers in Europa en in Nederland binnen het MKB.

Bedrijfscultuur

Protime verwacht van iedere medewerker bepaalde kernwaarden. Elke medewerker bij Protime is betrouwbaar, ambitieus, klantgericht en innovatief. De sfeer is informeel en medewerkers werken graag en over het algemeen vele jaren bij Protime. De organisatie is gevestigd in meerdere landen. In Nederland in Waddinxveen in het voormalige gemeentehuis. Een prachtig pand en heerlijke werkomgeving!

Jobomschrijving

Heb jij ervaring met het verkopen van software aan grote nationale en internationale bedrijven? Heb je veel te maken gehad met complexe besluitvormingen? Heb je een groot politiek inzicht? Dan is Protime op zoek naar jou! Ik ben op zoek naar een New Busines Sales Consultant die bij voorkeur ervaring heeft met de verkoop van Financiële of HRM Software maar in ieder geval software. In deze uitdagende, zelfstandige rol krijg je veel vrijheid om de behoeften van de prospect en klant te analyseren en hier op een juiste manier vervolg aan te geven. Je bent in staat om de DMU bij de klanten te kunnen verbreden en door je ervaring weet je bij prospects de juiste deuren te openen en deals te sluiten. Bij Protime gaat het niet om de snelle verkoop, maar om oog voor kwaliteit en het kunnen verkopen van kwaliteit. Je werkt veel samen met je collegae in het buitenland en je krijgt genoeg steun van de organisatie om succesvol te zijn in het binnenhalen en behouden van klanten.

Profiel

 • Je beschikt over een flinke dosis commerciële gedrevenheid en bent in staat om nieuwe business creëren.
 • Je weet kansen om te zetten naar resultaten.
 • Hbo / academische werk- en denkniveau.
 • 3 tot 10 jaar werkervaring met het verkopen en/of adviseren van HR oplossingen en dienstverlening.
 • Het is een pré wanneer je ervaring hebt opgedaan in het verkopen van Workforcemanagement – of financiële bedrijfsoplossingen.
 • Vanwege het Internationale aspect beheers je de Engelse taal uitstekend.
 • Je bent een doener, zelfredzaam, professioneel en hebt doorzettingsvermogen.
 • Je straalt senioriteit uit in je doen en laten.
 • Je kunt goed samenwerken, ook met je internationale collegae.
 • Je hebt ervaring met politiek gevoelige situaties.
 • Je kunt goed luisteren, durft om de deal te vragen en bent communicatief zeer vaardig.

Past je persoonlijkheid bij bovengenoemde en voel jij je goed bij de waarden van Protime? Ben jij die intelligente, goed opgeleide kandidaat die in staat is om binnen een organisatie snel de juiste lijntjes te leggen, deuren te openen en door je kennis een netwerk kan opbouwen zowel intern als extern? Ben je een gedreven professional en een gesprekspartner op niveau? Ben jij ambitieus en wil jij er altijd met zijn allen voor gaan? Kun je breder denken en over de grenzen? Allemaal vragen die belangrijk zijn en wanneer je deze en de gestelde functie eisen met ja kan beantwoorden ga ik graag het gesprek met je aan!

Aanbod

Werken bij Protime betekent een marktconform salaris, prima secundaire arbeidsvoorwaarden en een goede bonusregeling. Daarnaast bieden zij een dynamische werkomgeving met volop ruimte voor persoonlijke ontplooiing en zijn er doorgroeimogelijkheden binnen Nederland maar ook daarbuiten.

Solliciteren

Is dit de door jouw gewenste droombaan Wil jij werken voor een van de leukste bedrijven van Nederland? Mail dan je cv met motivatie naar Marjelle Vink van Optimum Recruitment via m.vink@optimumrecruitment.nl. Voor meer informatie mag je ook altijd even bellen naar 06-15156660.

Optimum

Optimum Recruitment is een werving- en selectiebureau in Lisse dat professioneel, enthousiast en gedreven op zoek gaat naar nieuw talent voor ieder bedrijf. Gespecialiseerd in het volledige werving- en selectietraject. Optimum Recruitment biedt ook Recruitment op Maat: tijdelijke recruitment diensten die voor iedere ondernemer toegankelijk zijn.
.

CONTACT

Optimum Recruitment

Postadres: Wagendwarsstraat 6 2161 ZJ  LISSE Telefoon: 06 -15156660 email: marjelle@optimumrecruitment.nl

Vind mij ook op: