Selecteer een pagina

(JUNIOR) ACCOUNTMANAGER BIJ PROTIME

Sta jij voor kwaliteit?

Ben jij onze nieuwe Protimer? Zijn professionalisme, innovatie, klantgerichtheid, ambitie en betrouwbaarheid jouw kernwaarden? Zo ja, dan ben jij binnenkort misschien onze nieuwe collega!

Bedrijfsprofiel

Protime is opgericht in 1995 en marktleider op het gebied van oplossingen voor  tijdregistratie en personeelsplanning. Door een voortdurende focus op innovatie krijgt Protime meer en meer bekendheid als HR-partner in uiteenlopende sectoren. Protime telt meer dan 4.500 installaties voor tijdsregistratie in Europa. Sinds begin 2010 heeft het bedrijf een Dun & Bradstreet nummer 1 rating, de hoogste score op het gebied van betrouwbaar zaken doen. Het merendeel van de 230 medewerkers heeft een HR achtergrond. Protime heeft vestigingen in België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg en Engeland. In Waddinxveen is Protime Nederland met circa 40 medewerkers gevestigd in een schitterend monumentaal pand aan het water. Customer Focus, Collaboration, Camaraderie en Growth zijn de waarden die wij uitdragen

Bedrijfscultuur

De werksfeer bij Protime is bijzonder goed te noemen. Het behalen van de titel “Great Place to Work” jaren op rij is daarvan mede het bewijs. Het is een informele en jonge club mensen die hard werken, maar waar ook ruimte is voor sociale initiatieven. Eigen ideeën en persoonlijke ontwikkeling worden gewaardeerd. Mensen vinden het leuk om daar te werken mede door de kwalitatief hoogwaardige oplossingen die ze bieden. Het verloop is laag.

Jobomschrijving

Wil jij jouw ervaringen gaan inzetten bij een andere organistatie? Vind jij het een uitdaging jezelf te profileren ophet gebied van salesen je kennis en kunde op dit gebied volledig te exploiteren? Dan ben ik op zoek naar jou!
Voor Protime ben ik exclusief op zoek naar een Sales consultant die affiniteit heeft met Financiële of HR Software. Een achtergrond op het gebied van HR, Recruitment of Horeca zou voor een junior ook passend kunnen zijn. In deze uitdagende, zelfstandige rol krijg je veel vrijheid om de behoeften van de klant te analyseren en hier op een juiste manier vervolg aan te geven. Het is de bedoeling dat je een nieuwe planningstool in de marlt gaat zetten bij Horeca bedrijven in Nederland. Je bent in staat om de DMU bij de klanten te kunnen verbreden en door je ervaring weet je de juiste deuren te openen, deals te sluiten en duurzame relaties te onderhouden. Bij Protime gaat het niet om de snelle verkoop, maar om oog voor kwaiteit en het kunnen verkopen van kwaliteit. In deze rol zitten je klanten door het hele land. Je krijgt genoeg steun van de organisatie om succesvol te zijn en de klanttevredenheid optimaal te houden

Profiel

  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding bv. op het gebied van HR, Finance of de Hotelschool
  • Je hebt 1 tot 5 jaar werkervaring als salesconsultant of op het gebied van HR of recruitment
  • Je hebt aantoonbare affiniteit met Financiële of HRM Software
  • Vanwege het Internationale aspect beheers je de Engelse taal uitstekend
  • Je bent een doener, zelfredzaam, professioneel en hebt doorzettingsvermogen
  • Je kunt goed luisteren, durft om de deal te vragen en bent communicatief zeer vaardig.

Past je persoonlijkheid bij bovengenoemde en voel jij je goed bij de waarden van Protime? Ben jij diegene die in staat is om binnen een organisatie snel de juiste lijntjes te leggen, deuren te openen en door je kennis een netwerk kan opbouwen zowel intern als extern? Ben je een gedreven professional en een gesprekspartner op niveau? Kun je breder denken en over de grenzen? Allemaal vragen die belangrijk zijn en wanneer je deze en de gestelde functie eisen met ja kan beantwoorden ga ik graag het gesprek met je aan!

 

Aanbod

Werken bij Protime betekent een marktconform salaris, prima secundaire arbeidsvoorwaarden en een goede bonusregeling. Daarnaast bieden wij een dynamische werkomgeving met volop ruimte voor persoonlijke ontplooiing en zijn er doorgroeimogelijkheden binnen Nederland maar ook daarbuiten.

Solliciteren

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marjelle Vink van Optimum Recruitment. Dit kan via 06-15156660 of via de mail marjelle @optimumrecruitment.nl. Je mag natuurlijk ook je cv en motivatie mailen.

Optimum

Optimum Recruitment is een werving- en selectiebureau in Lisse dat professioneel, enthousiast en gedreven op zoek gaat naar nieuw talent voor ieder bedrijf.

Gespecialiseerd in het volledige werving- en selectietraject. Optimum Recruitment biedt ook Recruitment op Maat: tijdelijke recruitment diensten die voor iedere ondernemer toegankelijk zijn.

.

CONTACT

Optimum Recruitment

Postadres:
Wagendwarsstraat 6
2161 ZJ  LISSE

Telefoon: 06 -15156660
email: marjelle@optimumrecruitment.nl

Vind mij ook op: