Selecteer een pagina

QA Coördinator

Initiatiefrijke Kwaliteitsmanager gezocht!

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een grote internationale organisatie met het hoofdkantoor in Japan gevestigd. Ze hebben 24 kantoren verspreid over de hele wereld. Er werken 40.000 mensen.  Het kantoor in Nederland is gevestigd in Haarlem en telt ongeveer 125 medewerkers.

Functie

In deze rol geef je QA advies, begeleiding en coaching aan de organisatie om de natuurlijke veiligheid in te bedden en zorg te dragen voor het vaststellen/invoeren van het kwaliteitsmangementsysteem en het onderhoud ervan in overeenstemming met de huidige of nieuwe ISO 9001, 14001, 18001- normen. Je stuurt 4 mensen aan die in het laboratorium werkzaam zijn.

Je communiceert met alle belanghebbenden en draagt zorg voor een proactieve en effectieve benadering van QA. Je geeft ook onafhankelijk professioneel advies en technische informatie waar nodig aan de afdelingshoofden en alle lijnmanagers, om het bedrijf in staat te stellen haar wettelijke, gemeenschappelijke en morele verplichtingen na te komen, waardoor personeel en managers op de hoogte blijven van veranderingen in HS & E-wetgeving en praktijkcodes. Je voert indien nodig interne audits uit en beveelt corrigerende maatregelen aan in overeenstemming met de vereisten; waar problemen worden gevonden.

Functie Eisen

  •       Minimaal Bachelor diploma;
  •      Je bent een ervaren preventiemedewerker met voldoende kennis van de Arbowet;
  •      Deskundige kennis en ervaring van OHSAS18001: 2007 (ISO45001), ISO14001: 2015, ISO9001: 2015 normen;
  •      Je moet in het bezit zijn van een QMS (Lead) Auditor Certificate (of gelijkwaardig), met bij voorkeur 5-10 jaar passende werkervaring
  •      Je bent in staat om draagvlak te creëren voor het gehele kwaliteitsgebeuren
  •      Je staat stevig in je schoenen
  •      Ervaring met (Lean) Six Sigma is een pré
  •      Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

 

Aanbod

Een hele mooie uitdaging waarin je de vrijheid krijgt om deze rol zelf in te kleden en waarbij je na een inwerk periode MT lid zal worden en de mogelijkheid krijgt om echt iets op te bouwen. Mijn opdrachtgever biedt een prima salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een 13emaand.

Solliciteren

 Voor meer informatie en een nog uitgebreider profiel kun je contact opnemen met Marjelle Vink van Optimum Recruitment. Dit kan via 06-15156660 of via de mail: Marjelle@optimumrecruitment.nl

Optimum

Optimum Recruitment is een werving- en selectiebureau in Lisse dat professioneel, enthousiast en gedreven op zoek gaat naar nieuw talent voor ieder bedrijf.

Gespecialiseerd in het volledige werving- en selectietraject. Optimum Recruitment biedt ook Recruitment op Maat: tijdelijke recruitment diensten die voor iedere ondernemer toegankelijk zijn.

.

CONTACT

Optimum Recruitment

Postadres:
Wagendwarsstraat 6
2161 ZJ  LISSE

Telefoon: 06 -15156660
email: marjelle@optimumrecruitment.nl

Vind mij ook op: