Selecteer een pagina

Junior of Medior Implementatie Consultant

Great Place to Work zoekt ‘Great’ Consultant!

Ben jij onze nieuwe Protimer? Zijn professionalisme, innovatie, klantgerichtheid, ambitie en betrouwbaarheid jouw kernwaarden? Zo ja, dan ben jij binnenkort misschien onze nieuwe collega!

Wat is Protime?

Protime is een financieel gezonde en sterk groeiende internationale ICT aanbieder van HRM-oplossingen voor Tijdregistratie, Personeelsplanning en Toegangscontrole. Werken voor Protime betekent werken voor een dynamisch bedrijf. Protime werkt graag met medewerkers die vooruit willen. Motivatie, ambitie, bekwaamheid en creativiteit zijn de dingen die tellen voor deze organisatie. Protime staat al jaren in de top van beste werkgevers in Europa en in Nederland binnen het MKB en in Nederland al jaren in de Top 3.

Waarom Protime?

Vanwege sterke groei bij Protime is Optimum Recruitment exclusief op zoek naar een Junior of Medior Implementatie Consultant. Heb je net je HBO of Universitaire studie richting HR, Finance of IT afgerond, dan gaan we graag een keer met je om de tafel zitten. Maar ook als je al een jaar tot 3 jaar ervaring als Consultant of Projectmanager heb opgedaan, plannen we met veel plezier een gesprek met je in. Protime heeft een uitgebreid onboarding programma en investeert in haar medewerkers. Waar je woonachtig bent maakt niet zoveel uit. Protime heeft haar klanten in het hele land zitten. Gedurende je inwerktraject wordt je wel wat meer verwacht in Waddinxveen, maar erna zal dat gemiddeld 1x per 2 weken zijn.

Heb jij de nodige ambitie? Wil je beter worden in je vak of je verder ontwikkelen op een heel ander vlak binnen HR?  Ben je ambitieus en op zoek naar een baan bij een top bedrijf? Lees dan vooral verder!

Wat houd de rol van Implementatie Consultant nu eigenlijk in?

De werkzaamheden van een Implementatie Consultant zijn zeer afwisselend. Je voert voor meerdere bedrijven naast elkaar lopende consultancy opdrachten uit tijdens alle door onze eigen aanpak gedefinieerde fases, zoals onder andere;

 • Kick-off fase; bepalen van o.a. verwachtingen, doelstellingen, scope, budget resulterend in een Projectplan.
 • Analysefase; met de klant analyseren van hun regelingen en procedures
 • Trainingsfase; geven van trainingen aan verschillende gebruikersgroepen
 • Inrichtingsfase; vertalen van de geanalyseerde regelingen in de verschillende modules van onze software
 • Procedure en Communicatiefase; in samenspraak met de klant opzetten van procedures en een communicatieplan
 • Testfase; ondersteunen van de gebruikers en finetunen van de oplossing
 • Go Live fase; bieden van ondersteuning na de live gang

Naast deze uitvoerende consultancy werkzaamheden, ben je in deze functie als Leading Consultant ook verantwoordelijk voor de initiatie, opzet, planning, beheersing en afsluiting van de aan jou HR, Finance of IT toegewezen projecten.

Je werkt met en voor veel gerenommeerde (internatonale) klanten. Projecten zijn bondig en niet langdurig. Hierbij kun je denken aan een gemiddelde doorlooptijd van drie tot zes maanden, waarbij je zes tot vijfendertig dagen direct bij de klant doorbrengt. Grotere projecten kunnen langer duren en worden begeleid door een aangestelde Protime Projectmanager en mogelijk meerder consultants.

Ons wensenlijstje

 • Je hebt minimaal een afgeronde HBO-opleiding, bij voorkeur richting HR, Finance of IT
 • Heb je al werkervaring als Consultant, dan vragen wij 1 à 2 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie. Bij voorkeur opgedaan bij een HR, Financieel of Software bedrijf. Errvaring binnen een software organisatie is ook een pre
 • Kennis van CAO’s, arbeidsreglementen en HR gerelateerde processen/prducten in een pré
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift en je hebt een goede kennis van de Engelse taal.

Wat verwachten we nog meer van je?

 • Je kunt snel een goede relatie opbouwen en je bent in staat om de huidige en gewenste situatie effectief te analyseren om deze vervolgens te vertalen naar onze oplossingen met een passende projectaanpak
 • Flexibiliteit, sterk in je schoenen staan en snel kunnen schakelen is een must om deze rol succesvol uit te kunnen voeren!
 • Voor de niet standaard wensen schakel je soepel met onze ontwikkelingsafdeling en interface consultants
 • Bij jou staan kwalitiet, service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel
 • Je bent commercieel, communicatief vaardig en hebt goede organisatorische vaardigheden
 • Netwerken, consultative selling, resultaatgericht, besluitvaardig, assertief, stressbestendig, overtuigend teamspeler, zelfstandig en gevoel voor kwaliteit zijn kenmerken waar jij jezelf in herkent.

 

Aanbod

Protime biedt een fulltime (minimaal 4 dagen) en uitdagende rol binnen een kwaliteitsbewuste en snelgroeiende (internationale) omgeving. Er is veel ruimte voor eigen initiatief. Je krijgt de mogelijkheid om te werken met hun eigen oplossingen die hun toegevoegde waarde hebben bewezen in een markt en veel impact hebben binnen organisaties. Je krijgt de mogelijkheid om een zichtbare bijdrage te leveren aan de ambitieuze groeidoelstellingen bij een solide bedrijf. Je komt te werken in een jong en enthousiast team dat graag een stapje extra zet. Daarnaast biedt Protime uitstekende arbeidsvoorwaarden en zijn er genoeg groeimogelijkheden. Kortom een “Great Place to Work”!

Solliciteren

Is dit de door jouw gewenste droombaan Wil jij werken voor een van de leukste bedrijven van Nederland? Mail dan je cv met motivatie naar Marjelle Vink van Optimum Recruitment via marjelle@optimumrecruitment.nl. Voor meer informatie mag je ook altijd even bellen naar 06-15156660.

Optimum

Optimum Recruitment is een werving- en selectiebureau in Lisse dat professioneel, enthousiast en gedreven op zoek gaat naar nieuw talent voor ieder bedrijf.

Gespecialiseerd in het volledige werving- en selectietraject. Optimum Recruitment biedt ook Recruitment op Maat: tijdelijke recruitment diensten die voor iedere ondernemer toegankelijk zijn.

.

CONTACT

Optimum Recruitment

Postadres:
Wagendwarsstraat 6
2161 ZJ  LISSE

Telefoon: 06 -15156660
email: marjelle@optimumrecruitment.nl

Vind mij ook op: