Selecteer een pagina

Learning Consultant / AM Binnendienst

HBO- of WO-er met een winnaarsmentaliteit die naar de top wil!

Hoe dan? Door je carrière te beginnen bij YEARTH Academy. Deze mooie organisatie is afgelopen 6 jaar verkozen tot BESTE OPLEIDER VAN NEDERAND! Ze bieden niet alleen de absolute top op het gebied van trainingen, seminars en coaching aan hun klanten maar ook aan jou. Wil jij de beste worden? Wil jij groeien en jezelf verder ontwikkelen? Dan ben je bij YEARTH Academy aan het juiste adres. Ze bieden je alle mogelijkheden om te laten zien wat je in huis hebt.

Dit is YEARTH!

YEARTH Academy ontwikkelt High Impact Programma’s voor individuen, teams en organisaties die een wezenlijke stap willen maken in hun ontwikkeling. Wij zijn experts in het inspireren van individuen, teams en organisaties om het volledige potentieel uit zichzelf te halen. Wij maken het verschil door het aangaan van nauwe relaties, voortdurend gericht te zijn op vernieuwing en de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren in onze trainingsprogramma’s en diensten.

medewerkers die vooruit willen. Motivatie, ambitie, bekwaamheid en creativiteit zijn de dingen die tellen voor deze organisatie. Protime staat al jaren in de top van beste werkgevers in Europa en in Nederland binnen het MKB.

De cultuur bij YEARTH Academy

Focus op klantbeleving

Werken bij YEARTH Academy betekent dat je bewust bent van ons belangrijkste bestaansrecht; onze klanten. Dit betekent dat alles wat we doen gericht is op klantbeleving en klantervaring. Deze insteek maakt dat we vooral naar buiten gericht zijn in plaats van naar binnen.

Een organisatie waarin elk onderdeel telt

Bij YEARTH Academy gaan we voor de hoogst mogelijke kwaliteit. Dit komt terug op alle vlakken; de inhoud van onze programma’s, trainers, sprekers, locaties. Elk detail doet er toe. Binnen onze organisatie weten we dat kwaliteit altijd een ketting van factoren is.

Bij YEARTH werken doorpakkers, gedreven mensen die zich thuis voelen in een HIGH PERFORMANCE werkomgeving waarin groei en het benutten van (jouw) potentieel centraal staan. Een modern en hippe campus met grote werkruimtes en een eigen sportruimte. Hoe top is dat? Er staat een super hecht team op je te wachten die allemaal een “work hard, play hard” mentaliteit met elkaar delen. Waardevolle quotes zoals;” I never lose, I either win or Learn, “Leven is het meervoud van Lef” en “A goal without a plan is just a dream” zijn van toepassing op de mindset van de medewerkers van YEARTH Academy. Herken je jezelf hierin?

De ideale kandidaat…

 • Heeft minimaal een afgeronde HBO opleiding en komt of vers uit de schoolbanken of heeft al een jaartje of twee gewerkt in een succesvolle commerciële adviesfunctie.
 • Is in staat om een goed telefonisch gesprek op niveau te kunnen voeren, gedegen advies te kunnen geven en om uit deze individuele benadering je energie te behalen.
 • Is commercieel en heeft door zijn of haar goede communicatievaardigheden het vermogen om effectief te beïnvloeden.
 • Heeft een energieke, positieve, frisse persoonlijkheid en is een prettige en doortastende gesprekspartner.
 • Is dienstverlenend en wil graag onderdeel uitmaken van het succes van de organisatie.
 • Is no-nonsense, gaat ervoor, heeft een grote betrokkenheid en daarnaast geen 9 tot 5 mentaliteit.
 • Kan zelfstandig werken maar vindt het ook leuk om onderdeel te zijn van een hecht team.
 • Voelt zich prettig bij gestelde targets en ziet het als een uitdaging om deze te overtreffen. Let op; YEARTH Academy voert GEEN koude acquisitie.
 • Heeft een winnaarsmentaliteit.

Wat krijg je van YEARTH Academy?

 • Een uitdagende baan om helemaal in op te gaan, zodat je af en toe vergeet dat je aan het werk bent.
 • Een zelfstandige rol met veel verantwoordelijkheid en alle mogelijkheden om door te groeien. Je kunt je eigen succes maken!
 • De kans om onderdeel te zijn van een toonaangevende en hard groeiende organisatie binnen de trainingsbranche.
 • Een ongekend goede werksfeer met de leukste collega’s. Het hechte team bestaat uit enthousiaste en ambitieuze professionals.
 • Een werkomgeving waar work hard & play hard elkaar afwisselen.
 • Een Yearth Campus lifestyle
 • Marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Je werkplek en werkweek

YEARTH Campus in Naarden. Het betreft een fulltime functie.

Krijg je er al helemaal zin in?

 

Een geweldige uitdaging met zoveel potentie en mogelijkheden ten over om daar naar toe te groeien waar je maar wil. Mis je toch nog wat informatie? Dan kun je met mij contact opnemen. Ik ben Marjelle Vink van Optimum Recruitment. Dit kan via 06-15156660 of via de mail naar marjelle@optimumrecruitment.nl. Je mag natuurlijk ook direct je cv en motivatie mailen.

Optimum

Optimum Recruitment is een werving- en selectiebureau in Lisse dat professioneel, enthousiast en gedreven op zoek gaat naar nieuw talent voor ieder bedrijf.

Gespecialiseerd in het volledige werving- en selectietraject. Optimum Recruitment biedt ook Recruitment op Maat: tijdelijke recruitment diensten die voor iedere ondernemer toegankelijk zijn.

.

CONTACT

Optimum Recruitment

Postadres:
Wagendwarsstraat 6
2161 ZJ  LISSE

Telefoon: 06 -15156660
email: marjelle@optimumrecruitment.nl

Vind mij ook op: