Selecteer een pagina

Assistent Accountant

Voor 32-40 uur per week bij BG Accountants in Lisse

Zij zijn Joost en Pascal en zij zijn het gezicht van BG accountants. Maar ze hebben een ontzettend leuk en leergierig team achter zich staan. Ze hebben ruimte voor meer talent vandaar de zoektocht naar een Assistent Accountant!

Werkwijze

Bij BG accountants werken ze anders dan bij andere accountants. Zij zien de mens achter de cijfers en de onderneming achter de jaarrekening. Zij zijn een sparringpartner voor onze klanten, weten wat er speelt binnen de organisatie en helpen hun klanten hun doelen te bereiken. Dat doen ze met een gezonde portie nuchterheid en zo veel mogelijk digitaal, zonder onpersoonlijk te worden.

Bedrijfscultuur

De sfeer op kantoor is informeel, persoonlijk en stimulerend. Hard werken en gezelligheid gaan bij ons hand in hand. Initiatief nemen, kunnen ze erg waarderen en iedereen krijgt de kans zich te ontwikkelen. Natuurlijk is administraties verwerken onderdeel van je takenpakket als Assistent Accountant, maar er is zo veel méér.  

Jobomschrijving

Naast de analyse van digitaal verwerkte administraties, stel je jaarrekeningen samen en verzorg je de fiscale aangiften voor de klanten van BG accountants. Je hebt zelfstandig contact met klanten, je ondersteunt de relatiebeheerders en accountants en je krijgt de ruimte om je verder te ontwikkelen tot een volwaardig relatiebeheerder. Zo leer je alle onderdelen van dit boeiende vak kennen, en misschien nog wel belangrijker: hun manier van ondernemen en hun kernwaarden in de praktijk te brengen!

Herken je jezelf in onderstaand profiel?

  • Je legt makkelijk contact, bent niet vies van hard werken en pikt dingen snel op
  • Je hebt affiniteit met het MKB en kan je inleven in de wereld van de ondernemer
  • Je hebt een HBO diploma en al enige jaren ervaring als Assistent Accountant
  • Je bent leergierig, werkt accuraat en wil graag investeren in je carrière

 

Laat dan snel wat van je horen!

Optimum Recruitment is exclusief aan het werven voor BG accountants voor de rol van Assistent Accountant. Ben je op zoek naar een uitdagende vaste baan  en wil jij werken  bij het allerleukste accountants kantoor? Wil je je zelf graag nog verder ontwikkelen in de rol van Assistent Accountant? Dan is dit je kans!

Solliciteren

Is dit de door jouw gewenste droombaan Wil jij werken voor een van de leukste Accountskantoren van Nederland? Mail dan je cv met motivatie naar Marjelle Vink van Optimum Recruitment via m.vink@optimumrecruitment.nl. Voor meer informatie mag je ook altijd even bellen naar 06-15156660.

Optimum

Optimum Recruitment is een werving- en selectiebureau in Lisse dat professioneel, enthousiast en gedreven op zoek gaat naar nieuw talent voor ieder bedrijf.

Gespecialiseerd in het volledige werving- en selectietraject. Optimum Recruitment biedt ook Recruitment op Maat: tijdelijke recruitment diensten die voor iedere ondernemer toegankelijk zijn.

.

CONTACT

Optimum Recruitment

Postadres:
Wagendwarsstraat 6
2161 ZJ  LISSE

Telefoon: 06 -15156660
email: marjelle@optimumrecruitment.nl

Vind mij ook op: