Selecteer een pagina

Implementatie Consultant

Great Place to Work zoekt “Great” Consultants met ambitie!

Ben jij onze nieuwe Protimer? Zijn professionalisme, innovatie, klantgerichtheid, ambitie en betrouwbaarheid jouw kernwaarden? Zo ja, dan ben jij binnenkort misschien onze nieuwe collega!

Wat is Protime?

Protime is een financieel gezonde en sterk groeiende internationale ICT aanbieder van HRM-oplossingen voor Tijdregistratie, Personeelsplanning en Toegangscontrole. Werken voor Protime betekent werken voor een dynamisch bedrijf. Protime werkt graag met medewerkers die vooruit willen. Motivatie, ambitie, bekwaamheid en creativiteit zijn de dingen die tellen voor deze organisatie. Protime staat al jaren in de top 10 van beste werkgevers in Europa binnen het MKB en in Nederland al jaren in de top 3.

Waarom Protime?

Protime verwacht van iedere medewerker bepaalde kernwaarden. Elke medewerker bij Protime is betrouwbaar, ambitieus, klantgericht en innovatief. De sfeer is informeel en medewerkers werken graag en over het algemeen vele jaren bij Protime. De organisatie is gevestigd in meerdere landen. In Nederland in Waddinxveen in het voormalige gemeentehuis. Een prachtig pand en heerlijke werkomgeving!

Jobomschrijving

Vanwege sterke groei bij Protime is Optimum Recruitment exclusief op zoek naar meerdere Consultants op zowel junior, medior als senior niveau. Heb je net je HBO of Universitaire studie richting HR, Finance of IT afgerond, dan gaan we graag een keer met je om de tafel zitten. Maar ook als je al een aantal jaren ervaring hebt als Consultant of Projectmanager, plannen we graag een gesprek met je in. Protime heeft voor alle niveau’s een uitgebreid onboarding programma en investeert in haar medewerkers. Heb je de nodige ambities? Wil je beter worden in je vak of je verder ontwikkelen op een heel ander vlak binnen HR? Ben je ambitieus en op zoek naar een afwisselende baan bij een top bedrijf? Lees dan vooral verder!

Wat houdt de rol van Implementatie Consultant nu eigenlijk in?

De werkzaamheden van een Consultant zijn zeer afwisselend. Je voert voor meerdere naast elkaar lopende projecten consultancy opdrachten uit tijdens alle door onze eigen ontwikkelde aanpak gedefinieerde fases, zoals onder andere:

 • Kick-off fase; bepalen van o.a. verwachtingen, doelstellingen, scope, budget resulterend in een Projectplan
 • Analysefase; met de klant analyseren van hun regelingen en procedures
 • Trainingsfase; geven van trainingen aan verschilende gebruiksgroepen
 • Inrichtingsfase; vertalen van de geanalyseerde regelingen in de verschillende modules van onze software
 • Procedure en Communicatie fase; in samenspraak met klant opzetten procedures en communicatieplan
 • Testfase; ondersteunen van de gebruikers en finetunen van de oplossing
 • Go Live fase; bieden van ondersteuning na live gang

Naast deze uitvoerende consultancy werkzaamheden, ben je in deze functie als Leading Consultant ook verantwoordelijk voor de initiatie, opzet, planning, beheersing en afsluiting van de aan jou toegewezen projecten.

Je werkt met en voor vele gerenommeerde (internationale) klanten. Projecten zijn bondig en net langdurig. Hierbij kun je denken aan een gemidelde doorlooptijd van drie tot zes maanden, waarbij je zes tot vijfendertig dagen bij de klant doorbrengt. Grotere projecten kunnen langer duren en worden begeleid door een aangestelde Protime Projectmanager en mogelijk meerdere consultants.

 

Ons wensenlijstje

 • Je hebt minimaal een afgeronde HBO-opleiding, bij voorkeur richting HR, Finance of IT
 • We staan open voor alle ervaringsniveau’s. Van starter tot senior (projectmanager)
 • Bij een ervaren consultant vragen wij minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie, bij voorkeur opgedaan bij een HR of Financieel Software bedrijf. Ervaring binnen een software organisatie is ook een optie
 • Als ervaren consultant heb je ervaring met software implementaties
 • Ervaring met pre-sales consultancy is een pré, kennis van Prince II of een andere methodiek gewenst
 • Kennis van CAO’s, arbeidsreglementen en HR gerelateerde processen/producten is een pré
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift en je hebt een goede kennis van de Engelse taal

Wat verwachten we nog meer van je?

 • Je kunt snel en goed een relatie opbouwen en je bent in staat om de huidige en gewenste situatie effectief te analyseren om deze vervolgens te vertalen naar  onze oplossingen met een passende project aanpak
 • Flexibiliteit, stevig in je schoenen staan en snel kunnen schakelen is echt een must om deze rol succesvol uit te kunnen voeren!
 • Voor de niet standaard wensen schakel je soepel met onze ontwikkelingsafdeling en interface consultants
 • Bij jou staan kwaliteit, service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel
 • Je bent commercieel, communicatief vaardig en hebt goede organisatorische vaardigheden
 • Netwerken, consultative selling, resultaatgericht, besluitvaardig, assertief, stressbestendig, overtuigend teamspeler, zerlfstandig en gevoel voor kwaliteit zijn kenmerken waar jij jezelf in herkent.

Het aanbod:

Protime biedt een fulltime (minimaal 4 dagen) en uitdagende rol binnen een kwaliteitsbewuste en snelgroeiende (internationale) omgeving. Er is veel ruimte voor eigen initiatief. Je krijgt de mogelijkheid om te werken met hun eigen oplossingen, die hun toegevoegde waarde hebben bewezen in een markt en veel impact hebben binnen organisaties. Je krijgt de mogelijkheid om een zichtbare bijdrage te leveren aan de ambitieuze groeidoelstellingen bij een solide bedrijf. Je komt te werken in een jong en enthousiast team dat graag eeen stapje extra zet. Daarnaast biedt Protime uitstekende arbeidsvoorwaarden en zijn er genoeg groeimogelijkheden.
Kortom; “Great place to Work”!

Solliciteren

Is dit de door jouw gewenste droombaan Wil jij werken voor een van de leukste bedrijven van Nederland? Mail dan je cv met motivatie naar Marjelle Vink van Optimum Recruitment via marjelle@optimumrecruitment.nl. Voor meer informatie mag je ook altijd even bellen naar 06-15156660.

Optimum

Optimum Recruitment is een werving- en selectiebureau in Lisse dat professioneel, enthousiast en gedreven op zoek gaat naar nieuw talent voor ieder bedrijf.

Gespecialiseerd in het volledige werving- en selectietraject. Optimum Recruitment biedt ook Recruitment op Maat: tijdelijke recruitment diensten die voor iedere ondernemer toegankelijk zijn.

.

CONTACT

Optimum Recruitment

Postadres:
Wagendwarsstraat 6
2161 ZJ  LISSE

Telefoon: 06 -15156660
email: marjelle@optimumrecruitment.nl

Vind mij ook op: