Selecteer een pagina

Communicatie Marketeer

Enthousiast, slim en taalvaardig

Ben jij onze nieuwe collega? Zijn professionalisme, innovatie, klantgerichtheid, ambitie en betrouwbaarheid jouw kernwaarden? Zo ja, dan ben jij binnenkort misschien onze nieuwe collega!

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een zeer succesvolle internationale software organisatie met in Nederland een kantoor in de regio Zuid-Holland. Cultuur is zeer informeel en er heerst een groot team gevoel. Daarnaast bieden ze veel mogelijkheden voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling. Er is veel ruimte voor innovatie, bijvoorbeeld eigen projecten. Je mag je ideeën op eigen initiatief uitvoeren als je dat wilt.

Wat zoeken wij?

In deze rol behoor je tot het Europese marketing team en leg je verantwoording af aan de Marketing Director. Je bent verantwoordelijk voor de hele Nederlandse markt en we zoeken dan ook een autonome persoonlijkheid die niet aan de hand vastgehouden hoeft worden. Werkzaamheden:

 • Je verdiept je in de Nederlandse markt voor onze oplossingen en zoekt kansen voor het uitdragen van hun oplossingen
 • Aangezien sociale media en content-marketing steeds belangrijker worden, beschik je over een goede schrijfstijl en kan je onze opdrachtgever vertegenwoordigen in PR-opdrachten.
 • Je ontwikkelt een communicatieplan met als doel de accountmanagers te ondersteunen in het behalen van van hun verkoopdoelstellingen
 • Je werkt campagnes uit en past het aanbod en de positionering aan in functie van de marktontwikkelingen en marktsegmenten in nauwe samenwerking met de Product Marketeer.
 • Je ontwikkelt en beheert de communicatie-mix voor zowel marktsegmenten als voor bestaande klantrelaties.
 • Je kan zowel autonoom werken als in nauwe samenwerking met je collega’s uit het marketingteam en de Nederlandse accountmanagers.
 • Je onderhoudt een goed contact met interne en externe partners door een transparante communicatiestijl.
 • Ervaring met online marketing , marketing automation en B2B services beschouwen we als een plus.

Wat verwachten wij?

 • Je hebt minimaal een Bachelor diploma, bij voorkeur in Economie of Marketing en 5 jaar relevante ervaring in B2B.
 • Je hebt Nederlands als moedertaal, maar vanwege de internationale ambities beheers je ook de Engelse taal uitstekend.
 • Je schrijft graag en levert inhoudelijke en originele bijdrages in de vorm van blogposts, product leaflets en testimonials
 • Je hebt zin om te groeien in verschillende marketing-aspecten: PR, events, mailings, website, marketing automation.

Past je persoonlijkheid bij bovengenoemde? Ben jij diegene die in staat is om binnen een organisatie snel de juiste lijntjes te leggen, deuren te openen en door je kennis een netwerk kan opbouwen zowel intern als extern? Ben je een gedreven professional en een gesprekspartner op niveau? Kun je breder denken en over de grenzen? Allemaal vragen die belangrijk zijn en wanneer je deze en de gestelde functie eisen met ja kan beantwoorden gaan we graag het gesprek met je aan.

 

 

Wat bieden wij?

 • Goed werk wordt beloond, in ruil krijg je een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met heel wat leuke voordelen
 • Een toonaangevend groeibedrijf met een ingebakken cultuur van innoveren en ondernemen, dat bruist van de toffe collega’s. Dat ietsje meer doen is onze ambitie.
 • Er is veel ruimte voor innovatie, bijvoorbeeld eigen projecten. Je mag je ideeën op eigen initiatief uitvoeren als je dat wilt.
 • Een stevige dosis fun wordt verzekerd dankzij talloze teamactiviteiten. Dat zijn de momenten waarop je ook jouw coach of manager ziet zwoegen in zijn sportoutfit.
 • Maar belangrijker dan al het voorgaande is dat je kiest voor één van de beste werkgevers van Europa.

 

Solliciteren

Is dit de door jouw gewenste droombaan Wil jij werken voor een van de leukste bedrijven van Nederland? Mail dan je cv met motivatie naar Marjelle Vink van Optimum Recruitment via m.vink@optimumrecruitment.nl. Voor meer informatie mag je ook altijd even bellen naar 06-15156660.

Optimum

Optimum Recruitment is een werving- en selectiebureau in Lisse dat professioneel, enthousiast en gedreven op zoek gaat naar nieuw talent voor ieder bedrijf.

Gespecialiseerd in het volledige werving- en selectietraject. Optimum Recruitment biedt ook Recruitment op Maat: tijdelijke recruitment diensten die voor iedere ondernemer toegankelijk zijn.

.

CONTACT

Optimum Recruitment

Postadres:
Wagendwarsstraat 6
2161 ZJ  LISSE

Telefoon: 06 -15156660
email: marjelle@optimumrecruitment.nl

Vind mij ook op: