Selecteer een pagina

Communicatie Marketeer

Enthousiast, slim en taalvaardig

Ben jij onze nieuwe Protimer? Zijn professionalisme, innovatie, klantgerichtheid, ambitie en betrouwbaarheid jouw kernwaarden? Zo ja, dan ben jij binnenkort misschien onze nieuwe collega!

Wat is Protime?

Protime is een financieel gezonde en groeiende internationale ICT-aanbieder van HRM-oplossingen voor Tijdregistratie, Personeelsplanning en Toegangscontrole. Werken voor Protime betekent werken voor een dynamisch bedrijf. Protime werkt graag met medewerkers die vooruit willen. Motivatie, ambitie, bekwaamheid en creativiteit zijn de dingen die tellen voor deze organisatie. Ben jij een ambitieuze marketeer? En heb je zin om een heldere on- en offline marketingstrategie mee uit te werken? En dit bij een bedrijf dat al 8 jaar verkozen is tot een Great Place to Work?

Wat zoeken wij?

Protime is een succesvolle aanbieder van Workforce Management oplossingen. Met deze oplossingen en expertise helpt Protime bedrijven efficiënter en waardevoller met tijd om te gaan. Met succes implementeren we onze HR software bij onze nationale en internationale klanten en ook nadien staan we ze graag te hulp voor vragen of het zoeken naar oplossingen. Sinds de oprichting in 1995 groeide Protime tot marktleider in Nederland en België.

Jobomschrijving

 • Je ontwikkelt een marketing & communicatieplan voor Nederland met als doel de businessteams te ondersteunen
 • Naast Nederland, ben ke ook verantwoordelijk voor het ondersteunen van onze internationale collega’s in Duitsland & UK
 • Je werkt online campagnes uit en past het aanbod en de positionering aan in functie van de marktontwikkelingen en marktsegmenten in nauwe samenwerking met de Product Marketeer.
 • Je houdt verschillende Protime websites up to date in samenwerking met de Digital Marketeer
 • Je bent verantwoordelijk voor de inhoud van de externe nieuwsbrief en levert inhoudelijke en originele bijdrages in de vorm van blogposts en testimonials
 • Je vertegenwoordigt Protime in de PR-opdrachten en houdt daarbij nauw contact met het PR bureau
 • Je bent verantwoordelijk voor ons klanttevredenheidsonderzoek

 

Profiel

  • Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding in de richting Marketing en/of Commmunicatie
  • Je hebt minimaal vijf jaar werkervaring in een vergelijkbare functie
  • Je bent Nederlandstalig, maar vanwege de internationale aanwezigheid van Protime beheers je ook de Engelse taal uitstekend
  • Je houdt van schrijven
  • Je bent sociaal, creatief, zelfstandig, enthousiast, flexibel en initiatiefrijk
  • Je hebt kennis en ervaring met het inzetten van social media

  Past je persoonlijkheid bij bovengenoemde? Ben jij diegene die in staat is om binnen een organisatie snel de juiste lijntjes te leggen, deuren te openen en door je kennis een netwerk op kan bouwen, zowel intern als extern? Ben je een gedreven professional en een gesprekspartner op niveau? Kun je breder denken en over de grenzen? Allemaal vragen die belangrijk zijn en wanneer je deze en de gestelde functie eisen met “ja” kan beantwoorden, gaan we graag het gesprek met je aan.

 

Aanbod

 • Goed werk wordt beloond, in ruil krijg je een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met heel wat leuke voordelen
 • Een toonaangevend groeibedrijf met een ingebakken cultuur van innoveren en ondernemen, dat bruist van de toffe collega’s. Dat ietsje meer doen is onze ambitie.
 • Er is veel ruimte voor innovatie, bijvoorbeeld eigen projecten. Je mag je ideeën op eigen initiatief uitvoeren als je dat wilt.
 • Een stevige dosis fun wordt verzekerd dankzij talloze teamactiviteiten. Dat zijn de momenten waarop je ook jouw coach of manager ziet zwoegen in zijn sportoutfit.
 • Maar belangrijker dan al het voorgaande is dat je kiest voor één van de beste werkgevers van Europa.

Solliciteren

Optimum Recruitment werft exclusief voor Protime. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marjelle Vink van Optimum Recruitment. Dit kan via 06-15156660 of via de mail m.vink@optimumrecruitment.nl

Optimum

Optimum Recruitment is een werving- en selectiebureau in Lisse dat professioneel, enthousiast en gedreven op zoek gaat naar nieuw talent voor ieder bedrijf.

Gespecialiseerd in het volledige werving- en selectietraject. Optimum Recruitment biedt ook Recruitment op Maat: tijdelijke recruitment diensten die voor iedere ondernemer toegankelijk zijn.

.

CONTACT

Optimum Recruitment

Postadres:
Wagendwarsstraat 6
2161 ZJ  LISSE

Telefoon: 06 -15156660
email: marjelle@optimumrecruitment.nl

Vind mij ook op: