Selecteer een pagina

Junior Implementatie Consultant

Great Place to Work zoekt “Great” Consultant!

Ben jij onze nieuwe Protimer? Zijn professionalisme, innovatie, klantgerichtheid, ambitie en betrouwbaarheid jouw kernwaarden? Zo ja, dan ben jij binnenkort misschien onze nieuwe collega!

Wat is Protime?

Protime (www.protime.nl) is een financieel gezonde en sterk groeiende internationale ICT aanbieder van HRM-oplossingen voor Tijdregistratie, Personeelsplanning en Toegangscontrole. Werken voor Protime betekent werken voor een dynamisch bedrijf. Protime werkt graag met medewerkers die vooruit willen. Motivatie, ambitie, bekwaamheid en creativiteit zijn de dingen die tellen voor deze organisatie. Protime staat in de top 10 van beste werkgevers in Europa binnen het MKB en in Nederland al jaren in de top 3.

Waarom Protime?

Vanwege sterke groei bij Pritime is Optimum Recruitment Exclusief op zoek naar een Junior Implementatie Consultant. Heb je net je HBO of Universitaire studie richting HR, Finance of IT afgerond, dan gaan we graag een keer met je om de tafel zitten. Maar ook als je al een jaar tot 2 jaar werkervaring als Consultant of Projectmanager hebt opgedaan, plannen we met veel plezier een gesprek met je in. Protime heeft een utgebreid onboarding programma en investeert in haar medewerkers. Heb je de nodige ambities? Wil je beter worden in je vak of je verder ontwikkelen op een heel ander vlak binnen HR? Ben je ambitieus en op zoek naar een afwisselende baan bij een top bedrijf? Lees dan vooral verder!!

Wat houd de rol van Implementatie Consultant nu eigenlijk in?

De werkzaamheden van een Junior Consultant zijn zeer afwisselend. Je voert meerdere naast elkaar lopende consultancy opdrachten uit tijdens alle door onze eigen ontwikkelde aanpak gedefinieerde fases, zoals onder andere:
* Kick-off fase; bepalen van o.a. verwachtingen, doelstellingen, scope, budget resulterend in een Projectplan
* Analysefase; met de klant analyseren van hun regelingen en procedures
* Trainingsfase; geven van trainingen aan verschillende gebruikersgroepen
* Inrichtingsfase; vertalen van de geanalyseerde regelingen in de verschillende modules van onze software
* Procedure- en Communicatiefase; in samenspraak met de klant opzetten van procedures en een communicatieplan
* Testfase; ondersteunen van de gebruikers en finetunen van de oplossing
* Go Live fase; bieden van ondersteuning na live gang

Naast deze uitvoerende consultancy werkzaamheden, ben je in deze functie als Leading Consultant ook verantwoordelijk voor de initiatie, opzet, planning, beheersing en afsluiting van de aan jou HR, Finance of IT toegewezen projecten.

Je werkt met en voor vele gerenommeerde (internationale) klanten. Projecten zijn bondig en niet langdurig. Hierbij kun je denken aan een gemiddelde doorlooptijd van drie tot zes maanden, waarbij je zes tot vijfendertig dagen direct bij de klant doorbrengt. Grotere projecten kunnen langer duren en worden begeleid door een aangestelde Protime Projectmanager en mogelijk meerdere consultants.

Ons wensenlijstje

* Je hebt minimaal een afgeonde HBO-opleiding, bij voorkeur richting HR, Finance of IT
* Heb je al werkervaring als Consultant, dan vragen we minimaal 1 à 2 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie, bij voorkeur opgedaan bij een HR of Financieel Software bedrijf. Ervaring binnen een software organisatie is ook een optie
* Kennis van CAO’s, arbeidsreglementen en HR gerelateerde processen/producten is een pré
* Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift en je hebt een goede kennis van de Engelse taal.

Tevens;

* Kun je snel een goede relatie opbouwen en ben je in staat de huidige en gewenste situatie effectief te analyseren om deze vervolgens te vertalen naar onze oplossingen met een passende projectaanpak
* Ben je flexibel, sta je stevig in je schoenen en kun je snel schakelen. Dit is echt een must om deze rol succesvol uit te kunnen voeren!
* Schakel je hulp van onze ontwikkelingsafdeling en interface consultants in als je te maken krijgt met niet standaard wensen
* Staat kwaliteit, service en klantvriendelijkheid bij jou hoog in het vaandel 
* Ben je commercieel, communicatief vaardig en heb je goede organisatorische vaardigheden
* Herken je jezelf in kenmerken als netwerken, consultative selling, resultaatgericht, besluitvaardig, assertief, stressbestendig, overtuigens teamspeler, zelfstandig en gevoel voor kwaliteit.

 

Aanbod

Protime biedt een fulltime (minimaal 4 dagen) en uitdagende rol binnen een kwaliteitsbewuste en snelgroeiende (internationale) omgeving. Er is veel ruimte voor eigen initiatief. Je krijgt de mogelijkheid om te werken met hun eigen oplossingen die hun toegevoegde waarde hebben bewezen in een markt en veel impact hebben binnen organisaties. Je krijgt de mogelijkheid om een zichtbare bijdrage te leveren aan de ambitieuze groeidoelstellingen bij een solide bedrijf. Je komt te werken in een jong en enthousiast team dat graag een stapje extra zet. Daarnaast biedt Protime uitstekende arbeidsvoorwaarden en zijn er genoeg groeimogelijkheden. Kortom een “Great Place to Work”!

Solliciteren

Is dit de door jouw gewenste droombaan Wil jij werken voor een van de leukste bedrijven van Nederland? Mail dan je cv met motivatie naar Marjelle Vink van Optimum Recruitment via marjelle@optimumrecruitment.nl. Voor meer informatie mag je ook altijd even bellen naar 06-15156660.

Optimum

Optimum Recruitment is een werving- en selectiebureau in Lisse dat professioneel, enthousiast en gedreven op zoek gaat naar nieuw talent voor ieder bedrijf.

Gespecialiseerd in het volledige werving- en selectietraject. Optimum Recruitment biedt ook Recruitment op Maat: tijdelijke recruitment diensten die voor iedere ondernemer toegankelijk zijn.

.

CONTACT

Optimum Recruitment

Postadres:
Wagendwarsstraat 6
2161 ZJ  LISSE

Telefoon: 06 -15156660
email: marjelle@optimumrecruitment.nl

Vind mij ook op: