Selecteer een pagina

Great Place to Work zoekt Technisch ICT Consultant

ICT en technisch talent met Consultancy vaardigheden

Ben jij onze nieuwe Protimer? Zijn professionalisme, innovatie, klantgerichtheid, ambitie en betrouwbaarheid jouw kernwaarden? Zo ja, dan ben jij binnenkort misschien onze nieuwe collega!

Bedrijfsprofiel

Protime is een financieel gezonde en sterk groeiende internationale ICT aanbieder van HRM-oplossingen voor Tijdregistratie, Personeelsplanning en Toegangscontrole. Werken voor Protime betekent werken voor een dynamisch bedrijf. Protime werkt graag met medewerkers die vooruit willen. Motivatie, ambitie, bekwaamheid en creativiteit zijn de dingen die tellen voor deze organisatie. Protime staat al jaren in de top van beste werkgevers in Europa en in Nederland binnen het MKB.

Bedrijfscultuur

Protime verwacht van iedere medewerker bepaalde kernwaarden. Elke medewerker bij Protime is betrouwbaar, ambitieus, klantgericht en innovatief. De sfeer is informeel en medewerkers werken graag en over het algemeen vele jaren bij Protime. De organisatie is gevestigd in meerdere landen. In Nederland in Waddinxveen in het voormalige gemeentehuis. Een prachtig pand en heerlijke werkomgeving!

Jobomschrijving

Vanwege sterke groei zijn we op zoek naar een Technisch ICT Consultant.  De werkzaamheden zijn zeer afwisselend. Je werkt in een gemotiveerd team voor vele gerenommeerde klanten. We werken aan grote en kleine projecten en voeren interventies uit. Waar nodig, neem jij de leiding op je. In grote projecten werk je nauw samen met de Technisch Projectleider om te zorgen dat alles op rolletjes loopt.

 

Wat doe je nu eigenlijk als Technisch ICT Consultant?

 • Het adviseren van klanten en collega’s rond de inzet van onze hardware
 • Wanneer je naar je opdrachtgever gaat bespreek je vooraf wat je gaat doen, legt uit hoe je dat doet en voorzie je hen van alle benodigde informatie en onderhoud je de contacten met de klant niet alleen tijdens de installatie maar ook gedurende het opvolgtraject.
 • Het configureren van de hardware en bijbehorende software m.b.v. JSON en XML.
 • Het zelfstandig installeren en in bedrijf stellen van de hardware (tijd- en/of toegangscontrole apparatuur)
 • Het testen en documenteren van de opgeleverde configuratie
 • Het oplossen van calamiteiten en escalaties
 • Het begeleiden van andere Consultants bij het uitvoeren van kleine en middelgrote projecten
 • Ondersteunen van de Technisch Consultants bij de voorbereiding van opdrachten en interventies
 • Het ondersteunen bij Planning en Werkvoorbereiding en verbetering van deze processen
 • Een project duurt gemiddeld tussen de 1 tot 5 dagen en dit kan méér zijn bij grote projecten.
 • Alle werkzaamheden zijn van maandag t/m vrijdag binnen de normale kantooruren.

Wat zien wij graag in jou terug?

 • HBO werk- en denkniveau
 • Een opleiding op het gebied van ICT
 • Je hebt goede communicatieve vaardigen en bent in staat om snel een goede relatie op te bouwen met je opdrachtgever
 • Minimaal 4 jaar gerelateerde werkervaring
 • Je bent in staat om de huidige en de gewenste situatie te analyseren en om deze te vertalen naar een werkende oplossing
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift en je hebt kennis van de Engelse taal
 • Actieve, flexibele en servicegerichte teamspeler die zeer resultaatgericht werkt maar daarnaast kun je ook zelfstandig werken en neem je graag initiatief.
 • Ervaring met JSON is een pré maar geen vereiste.

 

Aanbod

Wil je werken bij één van de leukste bedrijven van Nederland?

Ben je op zoek naar een veelzijdige baan met veel verschillende werkzaamheden, waarbij je bij zeer verschillende klanten komt qua branche maar ook qua grootte? heb je ambities en wil je graag jezelf verder ontwikkelen?

 

Dat kan allemaal!!

Bij Protime bieden ze genoeg mogelijkheden om niet alleen beter te worden in je vak maar kun je, als je dat wil, ook doorgroeien naar bv. de rol van Projectmanager of Productontwikkeling.  Protime biedt een fulltime en uitdagende rol als Technisch ICT Consultant binnen een kwaliteitsbewuste en snelgroeiende omgeving. Er is veel ruimte voor eigen initiatief. Je krijgt de mogelijkheid om te werken met Protime oplossingen die hun toegevoegde waarde hebben bewezen in een markt en veel impact hebben binnen organisaties. Je krijgt de mogelijkheid om een zichtbare bijdrage te leveren aan de ambitieuze groeidoelstellingen bij een solide bedrijf. Je komt te werken in een jong en enthousiast team dat graag een stapje extra zet. Wij vinden het belangrijk om je goed in te werken en steken daar dan ook graag tijd in. Daarnaast biedt Protime uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals een goed salaris, een leaseauto, laptop, mobiel en een thuiswerkplek. Kortom een “Great Place to Work”!

Solliciteren

Hebben wij je kunnen overtuigen hoe geweldig leuk deze baan is?

Mail dan je gegevens naar marjelle@optimumrecruitment.nl of bel naar 06-15156660 als je nog vragen hebt. Optimum Recruitment werft exclusief voor deze functie. Het betreft een vaste baan waarbij je direct in dienst komt bij Protime.

 

Optimum

Optimum Recruitment is een werving- en selectiebureau in Lisse dat professioneel, enthousiast en gedreven op zoek gaat naar nieuw talent voor ieder bedrijf.

Gespecialiseerd in het volledige werving- en selectietraject. Optimum Recruitment biedt ook Recruitment op Maat: tijdelijke recruitment diensten die voor iedere ondernemer toegankelijk zijn.

.

CONTACT

Optimum Recruitment

Postadres:
Wagendwarsstraat 6
2161 ZJ  LISSE

Telefoon: 06 -15156660
email: marjelle@optimumrecruitment.nl

Vind mij ook op: