Selecteer een pagina

Business Development Manager

Breng jij YEARTH Academy naar the next level?

Het volledig potentieel uit mensen en organisaties halen; dat is YEARTH Academy. Hun ambitie is niet de grootste opleider te willen zijn maar de absolute top op het gebied van trainingen, seminars en coaching. De afgelopen 6 jaar op rij is YEARTH Academy verkozen tot beste opleider van Nederland. Iets om trots op te zijn en een beloning die motiveert om nog verder te groeien. Om verdere groei en ambities te verwezenlijken zijn ze per direct op zoek naar een ambitieuze Business Development Manager die het leuk vindt om een belangrijke rol te spelen binnen de organisatie.

DIT IS YEARTH!

YEARTH Academy ontwikkelt High Impact Programma’s voor individuen, teams en organisaties die een wezenlijke stap willen maken in hun ontwikkeling. Wij zijn experts in het inspireren van individuen, teams en organisaties om het volledige potentieel uit zichzelf te halen. Wij maken het verschil door het aangaan van nauwe relaties, voortdurend gericht te zijn op vernieuwing en de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren in onze trainingsprogramma’s en diensten.

 

Focus op klantbeleving

Werken bij YEARTH Academy betekent dat je bewust bent van ons belangrijkste bestaansrecht; onze klanten. Dit betekent dat alles wat we doen gericht is op klantbeleving en klantervaring. Deze insteek maakt dat we vooral naar buiten gericht zijn in plaats van naar binnen.

 

Een organisatie waarin elk onderdeel telt

Bij YEARTH Academy gaan we voor de hoogst mogelijke kwaliteit. Dit komt terug op alle vlakken; de inhoud van onze programma’s, trainers, sprekers, locaties. Elk detail doet er toe. Binnen onze organisatie weten we dat kwaliteit altijd een ketting van factoren is.

De cultuur bij Yearth Academy:

Bij YEARTH werken doorpakkers, gedreven mensen die zich thuis voelen in een high perfomance werkomgeving waarin groei en het benutten van (jouw) potentieel centraal staan. Een modern en hippe campus met grote werkruimtes en een eigen sportruimte. Hoe top is dat? Er staat een super hecht team op je te wachten die allemaal een “work hard, play hard” mentaliteit met elkaar delen. Waardevolle quotes zoals;” I never lose, I either win or Learn, “Leven is het meervoud van Lef” en “A goal without a plan is just a dream” zijn van toepassing op de mindset van de medewerkers van YEARTH Academy. Herken je jezelf hierin?

Wat ga je precies doen?

 • Je belangrijkste verantwoordelijkheid; het genereren van new business. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het intensief onderhouden van bestaande relaties.
 • Je denkt mee bij vraagstukken van klanten en zorgt dat deze worden vertaald naar naadloos aansluitende oplossingen.
 • Je ben een ambassadeur tijdens onze klantenevents.
 • Je denkt mee bij het verder professionaliseren van de processen binnen ons relatiemanagement en salesteam.
 • Je zorgt ervoor dat je zaken in orde zijn; AFAS kennis is hierbij een absolute pré.

De ideale kandidaat…

  • Heeft minimaal een afgeronde HBO opleiding.
  • Is een echte adviseur en relatiebouwer.
  • Iemand die goed kan luisteren, flair heeft en een bewezen gunfactor.
  • Heeft een energieke, positieve en frisse persoonlijkheid en is een doortastende gesprekspartner.
  • Is een proactieve goalgetter met een hands-on mentaliteit.
  • Kan zelfstandig werken, maar vindt het ook leuk om onderdeel te zijn van een hecht team.
  • Is flexibel ook in denken en doen en heeft geen 9 tot 5 mentaliteit.
  • Heeft ervaring een commerciële buitendienst functie en affiniteit met de trainingsbranche.
  • Is gewend te werken met targets en ziet het als een uitdaging om deze te overtreffen.
  • Heeft ervaring met het maken van offertes.
  • Heeft klantgericht denken en het overtreffen van klantverwachtingen in zijn/haar DNA zitten.

  Wil je jouw ervaringen gaan inzetten bij een andere organisatie? Vind je het een uitdaging jezelf te profileren op het gebied van sales en je kennis en kunde op dit gebied volledig te exploiteren? Ben jij diegene die in staat is om binnen een organisatie snel de juiste lijntjes te leggen, deuren te openen en door je kennis een netwerk kan opbouwen zowel intern als extern? Ben je een gedreven professional en een gesprekspartner op niveau? Kun je breder denken en goed luisteren? Allemaal vragen die belangrijk zijn. Wanneer je je herkent in bovenstaande ga ik heel graag het gesprek met je aan!

 

Wat krijg je van ons?

 • Een uitdagende baan met mogelijkheden om door te groeien.
 • De kans om onderdeel te zijn van een toonaangevende en hard groeiende organisatie binnen de trainingsbranche.
 • Een ongekend goede werksfeer met de leukste collega’s. Het hechte team bestaat uit enthousiaste en ambitieuze professionals.
 • Een werkomgeving waar work hard & play hard elkaar afwisselen.
 • Een YEARTH Campus lifestyle
 • Marktconform salaris/ bonusregeling en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren

Deze werving loopt via Optimum Recruitment. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marjelle Vink van Optimum Recruitment. Dit kan via 06-15156660 of via de mail naar marjelle@optimumrecruitment.nl. Je mag natuurlijk ook je cv en motivatie mailen.

Optimum

Optimum Recruitment is een werving- en selectiebureau in Lisse dat professioneel, enthousiast en gedreven op zoek gaat naar nieuw talent voor ieder bedrijf.

Gespecialiseerd in het volledige werving- en selectietraject. Optimum Recruitment biedt ook Recruitment op Maat: tijdelijke recruitment diensten die voor iedere ondernemer toegankelijk zijn.

.

CONTACT

Optimum Recruitment

Postadres:
Wagendwarsstraat 6
2161 ZJ  LISSE

Telefoon: 06 -15156660
email: marjelle@optimumrecruitment.nl

Vind mij ook op: