Selecteer een pagina

Financieel Medewerker 16 uur per week

Home Diensten Kandidaten Financieel Medewerker 16 uur per week Ben jij onze Lucky Luke? Bedrijfsprofiel QSN Risicomanagement begeleidt organisaties naar certificering. Waar organisaties dit vaak als een “moetje” zien, laat QSN zien dat het gaat om de toegevoegde...

Energieke en pientere Payroll consultant gezocht

Home Diensten Kandidaten Energieke en pientere Payroll consultant gezocht Voor een landelijke functie Kort Profiel HBO werk- en denkniveau met ervaring op het gebied van Payroll en HRM. Je bent in het bezit van je PDL of VPS en hebt ervaring in projectmatig werken bij...

(Inhouse) Recruiter voor Communicatiebedrijf in Amsterdam (32-40 uur per week)

Intercedent(e) die geen acquisitie wil doen maar wel graag het hele proces wil begeleiden

Mijn opdrachtgever gelooft dat je met goede content iedereen een waardevolle online gebruikerservaring kunt geven. En dat doen ze dan ook al meer dan 15 jaar voor de mooiste A-merken van Nederland. Ze adviseren, creëren en realiseren en staan hun opdrachtgevers bij met online content. Ze maken bijvoorbeeld content strategieën, UX en conversational copy, ze nemen CSM-werkzaamheden over van hun klanten en ze verzorgen regelmatig grote content migraties. Het recruitmentteam werft hiervoor de juiste experts.

Ervaren Functioneel Consultant

De afdeling Consultancy bestaat momenteel uit 21 personen. Optimum Recruitment is exclusief op zoek naar nummer 22, in dit geval een ervaren Functioneel Consultant. De werkzaamheden van een Consultant zijn zeer afwisselend. Je werkt met en voor vele gerenommeerde (internationale) klanten. Projecten zijn bondig en niet langdurig. Hierbij kun je denken aan een gemiddelde doorlooptijd van drie tot zes maanden, waarbij je zes tot vijfentwintig dagen direct bij de klant doorbrengt. Jij bent in deze functie als Leading Consultant verantwoordelijk voor de initiatie, opzet, planning, beheersing en afsluiting van de implementatieprojecten.

Technisch Consultant

De afdeling Consultancy bestaat momenteel uit 20 personen. Wij zijn op zoek naar nummer 21, in dit geval een Technisch Consultant.
De werkzaamheden van een Technisch Consultant zijn zeer afwisselend. Je werkt met en voor vele gerenommeerde (internationale) klanten. De technische projecten zijn in het algemeen bondig, hebben geen langdurig karakter en zijn veelal onderdeel van onze lopende implementatieprojecten.

New Business Sales Consultant

Heb jij ervaring met het verkopen van software aan grote nationale en internationale bedrijven? Heb je veel te maken gehad met complexe besluitvormingen? Heb je een groot politiek inzicht? Dan is Protime op zoek naar jou! Ik ben op zoek naar een New Busines Sales Consultant die ervaring heeft met de verkoop van Financiële of HRM Software. In deze uitdagende, zelfstandige rol krijg je veel vrijheid om de behoeften van de prospect en klant te analyseren en hier op een juiste manier vervolg aan te geven.